Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Szűrés
Terhelhetőség / fő
Méret
Huzat
Vastagság
Keménység
Típusa
Márka
Személyek száma
Kedvezmények
Jellemzők
Memory réteg
Matrac keménysége

2 cm memory réteg

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, az Egészségesmatrac.eu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Minden matracunkra legalább 14 napos kipróbálási lehetőséget és 12 év garanciát vállalunk, a Luxus matracok esetén ez 30 napos kipróbálást és 15 év garanciát jelent!

Amennyiben bizonytalan vagy, hogy melyik matrac lenne ideális számodra, próbáld ki a matracválasztót, mindössze 2 percet vesz igénybe és garantáltan megfelelő matracot fogsz választani, ráadásul szakértő kollégáink teljesen ingyen segítenek a döntésben és a kipróbálási időn belül még így is visszaküldheted és kérdés nélkül visszafizetjük az árát.

12termék112

Memory matracaink egyik oldalát elláttuk 2 cm vastagságú memóriahabbal, így képes tehermentesíteni a gerincet, a forgókat és az ízületeket. A keményebb hatású matracot kedvelőknek ideális.

A memory matracainkat memóriahabos matrac néven is ismerheted

Kifejezetten oldal alvóknak nem biztos, hogy elegendő ez a 2 cm vastagság.

4 különböző huzat közül lehet kiválasztani a legmegfelelőbbet, mivel a huzatok segítenek használójának a legtökéletesebb megoldást megtalálni egészséges alvásához, pihenéséhez.

Nem találod a számodra megfelelő matracot? Hívj munkaidőben a +36-1/300-9098-as telefonszámon, vagy töltsd ki a matracválasztót!

 

Tudtad?

Speciális igény esetén egyedileg gyártott matracokat is készítünk!