Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Szűrés
Gyapjú típusa
Szálsűrűség

Bárány gyapjú garnitúra

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, az Egészségesmatrac.eu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Minden matracunkra legalább 14 napos kipróbálási lehetőséget és 12 év garanciát vállalunk, a Luxus matracok esetén ez 30 napos kipróbálást és 15 év garanciát jelent!

Amennyiben bizonytalan vagy, hogy melyik matrac lenne ideális számodra, próbáld ki a matracválasztót, mindössze 2 percet vesz igénybe és garantáltan megfelelő matracot fogsz választani, ráadásul szakértő kollégáink teljesen ingyen segítenek a döntésben és a kipróbálási időn belül még így is visszaküldheted és kérdés nélkül visszafizetjük az árát.

3termék13

 

Felsőtakaró, alsótakaró-derékalj, és párna tartozik a komplett garnitúrához. Mindegyik termék duplafalú, mindkét oldala gyapjúból készül,így a mérőszám duplázódik. 520g/m2 sűrűségű bárány gyapjú garnitúránk.

A bárány gyapjú az állat első nyírásából származik. Zsírosabb, magasabb a lanolin, vagyis gyapjúzsír tartalma, ezért kissé puhább tapintású.

520g/m2 szálsűrűségben készítjük bárány gyapjú termékeinket, és duplafallal. Takaró, derékalj, párna, a komplett garnitúráig mindent készítünk belőle.

A 3 részes gyapjú garnitúráink tökéletes komfortot, és egészséges alvást biztosítanak használóiknak.

Tudtad?

Speciális igény esetén egyedileg gyártott matracokat is készítünk!