Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Szűrés
Méret
Matrac magassága (cm)
14 cm - 35 cm
Memory réteg
Matrac keménysége
Huzat típusa

Félkemény matracok

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, az Egészségesmatrac.eu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Minden matracunkra legalább 14 napos kipróbálási lehetőséget és 12 év garanciát vállalunk, a Luxus matracok esetén ez 30 napos kipróbálást és 15 év garanciát jelent!

Amennyiben bizonytalan vagy, hogy melyik matrac lenne ideális számodra, próbáld ki a matracválasztót, mindössze 2 percet vesz igénybe és garantáltan megfelelő matracot fogsz választani, ráadásul szakértő kollégáink teljesen ingyen segítenek a döntésben és a kipróbálási időn belül még így is visszaküldheted és kérdés nélkül visszafizetjük az árát.

 

Félkemény matracainknál a stabil, masszív ortopéd magot látjuk el memóriahabbal, vagy ortho spring habrugókkal.

Ezeket a matracokat mind az egészséges, mind a problémás vásárlók egyaránt tudják használni. Különböző memóriahabvastagsággal, illetve matracmag magassággal lehet találni nálunk ortopéd félkemény matracot.

Nem találod a számodra megfelelő matracot? Hívj munkaidőben a +36-1/300-9098-as telefonszámon, vagy töltsd ki a matracválasztót!

 

 

Tudtad?

Speciális igény esetén egyedileg gyártott matracokat is készítünk!