Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Szűrés

Matracok memoryval vagy memory nélkül

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, az Egészségesmatrac.eu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Minden matracunkra legalább 14 napos kipróbálási lehetőséget és 12 év garanciát vállalunk, a Luxus matracok esetén ez 30 napos kipróbálást és 15 év garanciát jelent!

Amennyiben bizonytalan vagy, hogy melyik matrac lenne ideális számodra, próbáld ki a matracválasztót, mindössze 2 percet vesz igénybe és garantáltan megfelelő matracot fogsz választani, ráadásul szakértő kollégáink teljesen ingyen segítenek a döntésben és a kipróbálási időn belül még így is visszaküldheted és kérdés nélkül visszafizetjük az árát.

Memory nélkül készült ortopéd matracaink az egészséges gerincű, keményebb hatású matracot kedvelőknek ajánlottak.

Illetve az egészséges gerinc fejlődését segítik elő már a születés pillanatától kezdve.

Memory réteggel rendelkező ortopéd matracaink már meglévő fájdalmak, problémák kezelésében kapnak nagy szerepet, mivel a memóriahab képes levenni a nyomást, illetve tehermentesíteni a kritikus testrészeket.

Prébléma jellegétől, és a testsúlytól függ, hogy milyen vastag legyen a memóriahab. 2,-4,-6cm vastag 50kg/m3 sűrűségűBioLuxus memory amit felhasználunk ortopéd matracainkhoz.

Nem találod a számodra megfelelő matracot? Hívj munkaidőben a +36-1/300-9098-as telefonszámon, vagy töltsd ki a matracválasztót!

Tudtad?

Speciális igény esetén egyedileg gyártott matracokat is készítünk!