Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Szűrés

Memory (emlékezőhab) réteggel

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, az Egészségesmatrac.eu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Minden matracunkra legalább 14 napos kipróbálási lehetőséget és 12 év garanciát vállalunk, a Luxus matracok esetén ez 30 napos kipróbálást és 15 év garanciát jelent!

Amennyiben bizonytalan vagy, hogy melyik matrac lenne ideális számodra, próbáld ki a matracválasztót, mindössze 2 percet vesz igénybe és garantáltan megfelelő matracot fogsz választani, ráadásul szakértő kollégáink teljesen ingyen segítenek a döntésben és a kipróbálási időn belül még így is visszaküldheted és kérdés nélkül visszafizetjük az árát.

Memory réteggel rendelkező ortopéd matracaink már meglévő fájdalmak, problémák kezelésében kapnak nagy szerepet, mivel a memóriahab képes levenni a nyomást, illetve tehermentesíteni a kritikus testrészeket.

A memory matracainkat memóriahabos matrac néven is ismerheted

Prébléma jellegétől, és a testsúlytól függ, hogy milyen vastag legyen a memóriahab. 2, 4, 6cm vastag 50kg/m3 sűrűségű BioLuxus memory amit felhasználunk ortopéd memóriahabos matracainkhoz.

Nem találod a számodra megfelelő matracot? Hívj munkaidőben a +36-1/300-9098-as telefonszámon, vagy töltsd ki a matracválasztót!

Tudtad?

Speciális igény esetén egyedileg gyártott matracokat is készítünk!