Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Szűrés
Terhelhetőség / fő
Méret
Huzat
Vastagság
Keménység
Típusa
Márka
Személyek száma
Kedvezmények
Jellemzők
Memory réteg
Matrac keménysége

Puhább matracok

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, az Egészségesmatrac.eu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Minden matracunkra legalább 14 napos kipróbálási lehetőséget és 12 év garanciát vállalunk, a Luxus matracok esetén ez 30 napos kipróbálást és 15 év garanciát jelent!

Amennyiben bizonytalan vagy, hogy melyik matrac lenne ideális számodra, próbáld ki a matracválasztót, mindössze 2 percet vesz igénybe és garantáltan megfelelő matracot fogsz választani, ráadásul szakértő kollégáink teljesen ingyen segítenek a döntésben és a kipróbálási időn belül még így is visszaküldheted és kérdés nélkül visszafizetjük az árát.

 

Puhább ortopéd matracainkat általában az idősebb korosztály kedveli.

Korosztálytól függetlenül, friss műtétek, erőteljes csontritkulás, csontkopás esetén is ezeket a puha, nagyobb memóriaréteggel ellátott ortopéd matracainkat ajánljuk. 50kg/m3 sűrűségű bioluxus memóriahabunk kellően tehermentesíti a testet, ugyanakkor megfelelő tartást is biztosít.

Nem találod a számodra megfelelő matracot? Hívj munkaidőben a +36-1/300-9098-as telefonszámon, vagy töltsd ki a matracválasztót!

 

Tudtad?

Speciális igény esetén egyedileg gyártott matracokat is készítünk!