Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Szűrés
Méret
Huzat típusa

Sleepy 3D matracok

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, az Egészségesmatrac.eu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Minden matracunkra legalább 14 napos kipróbálási lehetőséget és 12 év garanciát vállalunk, a Luxus matracok esetén ez 30 napos kipróbálást és 15 év garanciát jelent!

Amennyiben bizonytalan vagy, hogy melyik matrac lenne ideális számodra, próbáld ki a matracválasztót, mindössze 2 percet vesz igénybe és garantáltan megfelelő matracot fogsz választani, ráadásul szakértő kollégáink teljesen ingyen segítenek a döntésben és a kipróbálási időn belül még így is visszaküldheted és kérdés nélkül visszafizetjük az árát.

3termék13

A magas minőségű és masszív alapanyagoknak köszönhetően 3D matracaink nagyobb súllyal is kiválóan használhatóak, egészen 160kg testsúlyig, ugyanakkor speciális kiegyenlítőrétegének köszönhetően kisebb súllyal is ugyanolyan kényelmesek. Sleepy 3D Matracaink között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, mivel 3 különböző keménységi fokozatban, illetve 3 különböző színben gyártjuk.

-Sleepy 3D Mocca Keményebb Ortopéd matrac

-Sleepy 3D Ocean Félkemény Ortopéd matrac

-Sleepy 3D Kiwi Puhább Ortopéd matrac

 Nem találod a számodra megfelelő matracot? Hívj munkaidőben a +36-1/300-9098-as telefonszámon, vagy töltsd ki a matracválasztót!

Tudtad?

Speciális igény esetén egyedileg gyártott matracokat is készítünk!