Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Matracok - Alvás - Pihenés - Egészség

Miért jó a fedőmatracot használni?

2022.05.05 07:00
Miért jó a fedőmatracot használni?

Kényelmetlen a matracod? Egészítsd ki egy igényeidnek megfelelő fedőmatraccal! Senki se szeret kialvatlanul és kimerülten ébredni, viszont ha sikerül jól választanunk a fedőmatrac valóban kényelmesebbé teszi a fekvést és ezzel együtt javítja az alvásminőséget is.

Amiatt aggódsz, hogy túl puhává teszi a matracot?

Nyugodtan elengedheted ezt a félelmed, hiszen a fedőmatrac csak a fekvőfelület érzetét teszi kényelmessé.

Milyen előnyei vannak a fedőmatrac használatának?

Hozzájárul a pihentető alváshoz

A kényelem a pihentető alvás egyik alapfeltétele, így ha kényelmetlenné vált a matracunk pillanatok alatt komfortossá tehetjük egy jól megválasztott, kényeztető memóriahabos fedőmatrac segítségével. Az Egeszsegmatrac.eu webáruházában kapható coppen (Blue White) fedőmatraccal a meglévő, már kifeküdt, kényelmetlen fekhelyet is fel tudjuk javítani.

Olcsóbb, mint egy új matrac

Nem elhanyagolandó szempont az sem, hogy míg egy új, minőségi matrac megvétele bizony elég magas kiadással jár, addig a fedőmatrac hozzá képest sokkal gazdaságosabb beruházás, amely alvás problémáinkat ugyanúgy megszüntetheti.

Meghosszabbítja a matrac élettartamát

Eddig talán eszedbe se jutott még, de ha fedőmatracot használsz meghosszabbíthatja a matracod élettartamát. A fedőmatrac képes tehermentesíti a matracot, vagyis a testsúlyod nem a matrac felső rétegét nyomja, ezáltal pedig sokkal később alakul ki benne süppedés. Elsősorban a fedőmatracunk lesz ennek a tehernek az elszenvedője, viszont cseréje jóval olcsóbb, mint egy új matracé.

Kellemes fekvőfelületet biztosít

A legtöbben kinyitható kanapénkat használjuk vendégeink elszállásolására, amely lássuk be általában nem a legkényelmesebb fekvőfelülettel bír. Ilyen esetben is érdemes lehet egy fedőmatrac beszerzése, amely a nem túl komfortos ülőgarnitúrát kényeztető alvóhellyé képes varázsolni. Gondoljunk csak bele, így mennyivel pihentetőbb alvásban lesz része a vendégeinknek!

Enyhülést hozhat különböző gerincproblémákra

Egészségügyi gondjainknak szintén enyhülést hozhat a fedőmatrac, annak köszönhetően, hogy megfelelő alátámasztást biztosít gerincünk számára, ezzel jótékony hatást gyakorolva a derékfájás kellemetlen tüneteire és egyéb gerincbántalmakra.

Tisztán tartja a matracot

A modernebb fedőmatracok alvás közben gondoskodnak a megfelelő légáramlásról, így elkerülhetjük az éjszakai izzadást, ami hosszú távon teljesen tönkre is teheti matracunkat. Nem mellesleg, távol tartja a baktériumokat, elűzi a poratkákat, valamint megelőzi a kellemetlen szagok kialakulását.

Ha már régóta játszol a gondolattal, mostanra talán megérett benned a döntés, hogy beruháznál egy fedőmatracra. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy mindenképpen minőségi fedőmatracot vegyél! Az Egeszsegmatrac.eu webáruházában csak a legjobbakat találod, ahol fedőmatracok széles választéka vár! Válaszd ki a hozzád illőt, szükség esetén keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat +36-1/300-9098-as telefonszámon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre és segítenek a számodra lehető legjobb megoldást megtalálni.