Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Szűrés
Méret
Matrac magassága (cm)
33 cm - 35 cm
Huzat típusa

Prémium matracok

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, az Egészségesmatrac.eu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Minden matracunkra legalább 14 napos kipróbálási lehetőséget és 12 év garanciát vállalunk, a Luxus matracok esetén ez 30 napos kipróbálást és 15 év garanciát jelent!

Amennyiben bizonytalan vagy, hogy melyik matrac lenne ideális számodra, próbáld ki a matracválasztót, mindössze 2 percet vesz igénybe és garantáltan megfelelő matracot fogsz választani, ráadásul szakértő kollégáink teljesen ingyen segítenek a döntésben és a kipróbálási időn belül még így is visszaküldheted és kérdés nélkül visszafizetjük az árát.

2termék12

Prémium Habrugós Luxus Ortopéd Matrac

35cm magas ortopéd matrac igazi luxust nyújt már küllemében is.

153db Ortho Spring habrugó nyújtja tökéletes pontrugalmasságát. 7 zónás felülete adja a teljes tehermentesítést. A bioluxus memóriahab teljes ellazulást biztosít a matracon. Két teljesen különböző kényelmi fokozatú oldallal rendelkezik. Félkemény, kemény hatást lehet váltogatni. 110kg testsúlyig terhelhető. Igazi kényeztetés magas fokon ez a luxus ortopéd matrac.

Zsákrugós Hybrid Luxus Ortopéd Matrac

33cm magas, 330db zónázott elhelyezkedésű zsákrugós hybrid matracunk kiváló azok számára akik a rugalmasságot kedvelik. Bármilyen alvási helyzethez alkalmazkodik a matrac. A magas minőségű HR habot, és a Bioluxus memóriahabot házasítottuk a zsákrugó adta rugózóképességgel. Igazi luxus élmény az ortopéd panaszok kezeléséhez is. Két teljesen különböző keménységű és komfortú oldallal rendelkezik. A matrac 110kg testsúlyig terhelhető.

Nem találod a számodra megfelelő matracot? Hívj munkaidőben a +36-1/300-9098-as telefonszámon, vagy töltsd ki a matracválasztót!

 

Tudtad?

Speciális igény esetén egyedileg gyártott matracokat is készítünk!