Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Szűrés

GYERMEK ÉS KISÁGY MATRACOK

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, az Egészségesmatrac.eu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Minden matracunkra legalább 14 napos kipróbálási lehetőséget és 12 év garanciát vállalunk, a Luxus matracok esetén ez 30 napos kipróbálást és 15 év garanciát jelent!

Amennyiben bizonytalan vagy, hogy melyik matrac lenne ideális számodra, próbáld ki a matracválasztót, mindössze 2 percet vesz igénybe és garantáltan megfelelő matracot fogsz választani, ráadásul szakértő kollégáink teljesen ingyen segítenek a döntésben és a kipróbálási időn belül még így is visszaküldheted és kérdés nélkül visszafizetjük az árát.

Gyermek Matracok

A születés pillanatától elkíséri a gyermeket az ortopéd matrac. Az egészséges gerinc fejlődéséhez nélkülözhetetlen az egészséges ortopéd matrac. A vidám, kipihent gyermeknél nincs csodásabb. Korhoz, illetve testsúlyhoz szabtuk a gyermek matracokat. 2 különböző típusú matrac, 3 különböző huzat közül lehet választani.

0-6 Éves Korig

10cm magas Biocell matracmag biztosít 40-50kg testsúlyig egészséges, és kényelmes alvást a csöppségeknek. Antiallergén ortopéd matracot különböző huzattal lehet választani. Teljesen átszellőzik, így biztosít tiszta légutakat, tökéletes formakövetése pedig garantálja az egészséges, kényelmes alvást a babáknak, lehetővé téve az egészséges gerinc fejlődését.

6 Év felett

12cm magas Biocell matracmag biztosít 60-70kg testsúlyig egészséges, és kényelmes alvást a gyermekeknek. Az antiallergén ortopéd matracot különböző huzattal lehet választani. Teljesen átszellőzik, így biztosít tiszta légutakat, tökéletes formakövetése pedig garantálja az egészséges, kényelmes alvást a kicsiknek, lehetővé téve az egészséges gerinc fejlődését.

Nem találod a számodra megfelelő matracot? Hívj munkaidőben a +36-1/300-9098-as telefonszámon, vagy töltsd ki a matracválasztót!

 

 

Tudtad?

Speciális igény esetén egyedileg gyártott matracokat is készítünk!