Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Szűrés
Méret
Huzat
Matrac huzata

Habrugós matracok

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, az Egészségesmatrac.eu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Minden matracunkra legalább 14 napos kipróbálási lehetőséget és 12 év garanciát vállalunk, a Luxus matracok esetén ez 30 napos kipróbálást és 15 év garanciát jelent!

Amennyiben bizonytalan vagy, hogy melyik matrac lenne ideális számodra, próbáld ki a matracválasztót, mindössze 2 percet vesz igénybe és garantáltan megfelelő matracot fogsz választani, ráadásul szakértő kollégáink teljesen ingyen segítenek a döntésben és a kipróbálási időn belül még így is visszaküldheted és kérdés nélkül visszafizetjük az árát.

4termék14

Ortho Relax Habrugós 7 Zónás Félkemény Ortopéd matrac

153db Relax FoamSpring® habrugó, 7 zóna, és memóriahabos akupresszúrás mintázatai teszik egyedivé ezt a 20cm magas luxus ortopéd matracot. A matrac két teljesen különböző keménységű oldallal rendelkezik, 100kg testsúlyig terhelhető. Tencel® huzata tökéletesen átszellőző, levehető és mosható. Különböző ortopéd problémáknál ajánlott használata.

Nem találod a számodra megfelelő matracot? Hívj munkaidőben a +36-1/300-9098-as telefonszámon, vagy töltsd ki a matracválasztót!

Tudtad?

Speciális igény esetén egyedileg gyártott matracokat is készítünk!