Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Matracok - Alvás - Pihenés - Egészség

Milyen matracot válasszunk a babának?

2022.06.23 07:00
Milyen matracot válasszunk a babának?

Szülőként nagy fejtörést okozhat, hogy születendő gyermekünknek mi alapján válasszuk ki a megfelelő matracot, ami valóban biztosítani fogja számára az egészséges, pihentető alvást. Nézzük meg együtt, hogy milyen szempontokat kell figyelembe vennünk ahhoz, hogy a lehető legjobb matracra essen a választásunk.

A matrac választás legfontosabb szempontjai

 • A matrac tökéletesen illeszkedjen a kiságyba, méghozzá úgy, hogy egy ujjnyi hely se maradjon a matrac és az ágykeret között.
 • A matrac nyújtson megfelelő alátámasztást a test minden pontján, ugyanis ezzel óvhatjuk meg a baba gerincét az ortopédiai elváltozásoktól, és így biztosíthatjuk csontozatának egészséges fejlődését.
 • Legyen kellő keménységű a matrac, hogy a baba hason fekve se süppedjen bele, ugyanis egy puha matrac megnöveli a fulladás veszélyét.
 • Jól szellőzzön a matrac anyaga, és lehetőleg mosható huzattal rendelkezzen, a könnyebb tisztán tartás érdekében.

Matrac ajánló

Minden szülő a legjobbat szeretné gyermeke számára, és nincs ez másként a baba kényelmes, nyugodt alvásának megteremtésében sem. 

Ehhez kínáljuk kiváló megoldásként az Egészségesmatrac.eu webáruházunkban kapható gyermek matracot, a Sleepy-Kids gyermek hypoallergén matracot:

 • Újszülött kortól ajánljuk, mindkét oldala használható, választható 12 cm vagy 14 cm magasságban.
 • Kiváló minőségű, újgenerációs Biocellből készül, amely ortopédikus, formakövető, így kényelmes érzetet nyújt az újszülötteknek.
 • A Biocell az összenyomás során kisebb energiát nyel el, mint a hagyományos matracok, ezzel biztosítja az optimális nyomáseloszlást, ami javítja az alvás minőségét és a matrac tartósságát.
 • A háromdimenziós légbuborékos szerkezet hatékony légáramlást tesz lehetővé, így az alvási környezet száraz és higiénikus marad. Légáteresztő képességének köszönhetően a levegő cirkulál a belsejében, így nem tud a poratka sem megtelepedni benne.
 • A Biocell rugalmassága tökéletesen megfelel bármilyen pozícióban való fekvéshez. Elasztikus jellegénél fogva a matrac felveszi a test egyedi vonalait, így biztosítva az egészséges gerinc növekedését, fejlődését:
  •  Elősegíti a test természetes pozícióját.
  •  Biztosítja a gerinc egészséges fejlődését.
  •  Tökéletes és nyugodt alvást biztosít.

A Sleepy-Kids gyermek hypoallergén matrac választható Aloe Vera huzattal vagy Silver Protect huzattal.

Aloe Vera huzat előnyei: A legjobb védelem érdekében a huzat anyagát Aloe Vera géllel átitatott textilszálakkal dúsították, ennek köszönhetően ideális gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató, és védelmet nyújt a poratka ellen is. Az Aloe verával átitatott matrachuzat kényezteti a baba bőrét és érzékeit, és jótékony hatással van egészségére.

Silver Protect huzat előnyei: Az ezüst gyulladáscsökkentő hatása páratlan. Az ezüst antibakteriális hatással bír, ezáltal erős gom­ba-, baktérium- és vírusölő tulaj­donságú. Alvás közben erősíti a bőr védekező rendszerét, valamint az allergiás bőrproblémákat is enyhíti. 

Mind a két fajta huzat cipzáros, így levehető és mosható, ennek köszönhetően pedig könnyen tisztán lehet tartani.

Ha valóban a megbízható minőséget keresed, akkor válassz a Sleepy-Kids gyermek hypoallergén matrac kínálatunkból! Ajándékozd meg gyermekedet az egészséges fejlődéséhez, valamint a pihentető nyugodt alvásához szükséges tökéletes kényelemmel!