Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Matracok - Alvás - Pihenés - Egészség

Rugós, hideghab vagy latex matracot válasszunk?

2022.08.25 07:00
Rugós, hideghab vagy latex matracot válasszunk?

Vajon a hideghab, rugós vagy inkább a latex matrac nyújtaná Számodra azt a fajta komfortérzetet és megfelelő alátámasztást, amire szükséged van a pihentető alváshoz? Útmutatónk Neked is segíthet a választásban.

Melyik rugós matrac a kényelmesebb?

Napjainkban többnyire kétféle rugós matrac közül választhatunk:

A bonell rugós matracok kiváló szellőzést biztosanak, ám ha hosszabb ideig, nagy terhelésnek vannak kitéve, akkor bizony megereszkedhetnek és elveszítik tartásukat.

A zsákrugós, más néven táskarugós matracok már sokkal kényelmesebbek, mint a bonell modellek. Kialakításuknak köszönhetően a rugók egymástól függetlenül képesek mozogni, így nem érezhető a felület kellemetlen áthullámzása. Emellett pedig testsúlyunk is egyenletesen oszlik el a zsákrugós matracon, ami sokkal időtállóbbá teszi a bonell rugós matracokkal szemben.

Ha az Ortho-Sleepy Matrac Relax Spring® zsákrugókkal matracunkat választod igazi kényeztető érzéssel és pihentető alvással ajándékoz meg. Az Ortho-Sleepy Hybrid-Luxury Zónás Matrac Relax Spring® zsákrugókkal matracunk pedig a kategória legmagasabb foka, ami mellett leteheted a voksodat webáruházunkban.

Miért jó választás a hideghab matrac?

A hideghab matrac lehet az egyik legjobb döntés, ha igazán kényelmes matracon szeretnénk álomra hajtani a fejünket esténként. Jó a szellőzése, elképesztően tartós, és kiváló formakövető képességgel bíró matrac.

A memória hab matracok kényelme egyszerűen varázslatos, mely már az első pillanattól magával ragad. Mindez annak tudható be, hogy formakövetése messze felülmúlja elvárásainkat, ugyanis a memóriahab képes milliméter pontossággal követni a testünk vonalát.

A kínálatunkban megtalálható memory réteggel rendelkező ortopéd matracok már meglévő fájdalmak, problémák kezelésében kapnak leginkább kiemelkedő szerepet, mivel a memóriahab képes levenni a nyomást, illetve tehermentesíteni a kritikus testrészeket.

A latex matracon gondolkodtál már?

A rugós és habmatracok mellett fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a latex alapanyagú matracok mind a kényelem, mind pedig a tartósság szempontjából a legkiemelkedőbb helyet foglalják el a matracok körében. Éppen ezért a webáruházunkban kapható Sleepy 3D Tech Kiwi luxus matrac lehet Számodra az egyik legjobb választás. HR Biocell magja gondoskodik a hatékony alátámasztásról a test minden pontján, amelyet a LatexGel és a BioLuxus Memory réteg tesz még kényelmesebbé azáltal, hogy a matracmag keménységét ellensúlyozza. A testhő elvezetéséről pedig a 100%-ig szellőző Sleepy 3D Stencel huzat gondoskodik. 25 centi luxus magassággal készült, két különböző oldal bármelyikén lehet feküdni.

Azt, hogy Neked milyen keménységű matrac a legideálisabb,  elsősorban a testsúlyod, az alvási helyzeted és az egészségi állapotod fogja meghatározni. Kérd az Egészségesmatrac.eu szakértő kollégáinak segítségét a +36-1/300-9098 vagy a +36-70/263-4887 telefonszámok egyikén, vagy írj üzenetet az info@egeszsegesmatrac.eu email címre, esetleg töltsd ki a matracválasztónkat és tudd meg, melyik matracunk lesz a legmegfelelőbb Számodra!