Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Szűrés

Matracok testsúly szerint

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, az Egészségesmatrac.eu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Minden matracunkra legalább 14 napos kipróbálási lehetőséget és 12 év garanciát vállalunk, a Luxus matracok esetén ez 30 napos kipróbálást és 15 év garanciát jelent!

Amennyiben bizonytalan vagy, hogy melyik matrac lenne ideális számodra, próbáld ki a matracválasztót, mindössze 2 percet vesz igénybe és garantáltan megfelelő matracot fogsz választani, ráadásul szakértő kollégáink teljesen ingyen segítenek a döntésben és a kipróbálási időn belül még így is visszaküldheted és kérdés nélkül visszafizetjük az árát.

Legfontosabb szempont a tökéletes matrac kiválasztásához a testsúly figyelembevétele.

Súlycsoportok szerint 4 különböző típusú matraccsaládunk van.

Megkülönböztetünk 100 kg alatti, 100 és 130 kg közötti, 160 kg testsúlyig, és 190 kg nehézsúlyig terhelhető matracokat. Ezek a súlyhatárok személyenként értendőek, tehát a szélesebb, kétszemélyes matracok esetén duplázódnak.

Fontos szempont a tökéletes tartás és egészséges alvás szempontjából a testsúlynak megfelelő matrac megtalálása, kiválasztása.

Nem találod a számodra megfelelő matracot? Hívj munkaidőben a +36-1/300-9098-as telefonszámon, vagy töltsd ki a matracválasztót!

Tudtad?

Speciális igény esetén egyedileg gyártott matracokat is készítünk!