Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
5 (16 vélemény)
(16)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Glück Lászlóné
2021.02.01
A matrac minősége és kényelme egyaránt megfelel az elvárásaimnak. Mindkettő kapcsán pozitív a véleményem. Azóta az alvásminőségem jelentősen javult, ami a napjaimra is kedvező hatással van.
Les Beáta
2021.01.29
Megfelelő támaszt nyújt a gerinc teljes szakaszán, háton illetve oldalt fekvéskor egyaránt kényelmes. Ismét végigalszom az éjszakát, reggel fájdalommentesen kelek. Imádom!!!!
Márkusné Seregi Zsuzsanna
2021.01.28
Már több hete használom a Sleepy matracot. Valóban jobban alszom, ezt az alvásfigyelő órám is igazolja. Kb. fél órával nőtt az éjszakánkénti mélyalvási szakasz, és az egész alvásidő is jóval több lett. Kényelmes, kellemes alvást biztosít. Reggelente már nem fáj annyira a derekam, mint a matrac használata előtt. Csak dicsérni tudom! hálás vagyok a gyors segítségért. KÖSZÖNÖM! :)
Henkey Réka
2021.01.27
Nagyon kellemes, kényelmes, minden elképzelésünknek megfelel. A kérdőív honlapjukon hatékony, és megkönnyíti a választást, hogy melyik illik hozzánk a legjobban. És valóban, a legmegfelelőbb számunkra. A kiszállítás gyors volt, és nagyon kedves volt az úr, aki hozta őket, és oda vitte, ahova kértük, nem a kapuban tette le.:) A matracokon nagyon pihentetően alszunk, férjemnek nem fájdul meg a dereka reggelre, nem ébredünk fel többször éjjel a matrac miatt. Ár érték arányban teljen megfelelő, reméljük, hogy az állapotát megőrzik a matracok egy jó 5-6 évig is akár,! Minőségi termék, szeretjük nagyon!
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza