Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Matracok - Alvás - Pihenés - Egészség

Miért jó választás a habrugós matrac?

2022.09.08 07:00
Miért jó választás a habrugós matrac?

Te is a tökéletesen pihentető alvás élményére vágysz? Olvasd el mai cikkünket és tudj meg mindent az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő habrugós matracokról! Nem véletlenül választják oly sokan...

Mi is az a habrugós matrac?

Ahogy azt a neve is sugallja, a habrugós matrac egy olyan ágybetét, amelynek belső magja habanyagból vágott rugókból áll. Ez a rugózat leggyakrabban hideghab felhasználásával készül, de előfordul memóriahabos változatban is.

Milyen előnyei vannak a habrugós matracnak?

Kiváló szellőzés

Izzadós vagy? Ezért olyan ágybetétet keresel, ami jó szellőzést biztosít? Ebben az esetben kitűnő választás lehet egy habrugós matrac, hiszen még több „légcsatornát” tartalmaz, mint az „egyszerű”, zónásított hideghab ágybetét, aminek köszönhetően kiváló páraáteresztő képességgel rendelkezik.

Tökéletes formakövetés

Mivel gerincünk megfelelő alátámasztásáról a habrugók gondoskodnak, ezért többféle méretű és formájú habrugós matrac közül válogathatunk, így mindannyiunknak lehetősége nyílik arra, hogy rátaláljunk arra az ágybetétre, amely valóban tökéletes formakövetéssel és maximális komfortérzettel ajándékoz meg bennünket.

Milyen habrugós matracokat ajánl az Ortho-Sleepy?

  • Ortho-Sleepy Relax 20 cm magas habrugós +7 Zónás ortopéd matrac zöld és kék színben: Ez a luxus matrac a félkemény kategóriába tartozik. Kialakításában a 153 db Relax FoamSpring® habrugó adta pontrugalmasság párosul a HR Biocell nyújtotta stabil alátámasztással. A 7 zónás BioMemory hab réteg biztosítja testünk optimális alátámasztást. A matrac felületének akupresszúrás mintázatai stimulációval hatnak egyes szervek egészséges működésére. A matrac két teljesen különböző oldallal rendelkezik, így megválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. A matrac szövete 3D térhálós szerkezetű anyagból készült, mely gondoskodik a tökéletes szellőzéséről így zavartalan alvást és pihenést biztosít. Használat közben elvezeti a testhőt, testpárát. 3D Tencel® huzata tökéletesen átszellőző, levehető és mosható.
  • Ortho-Sleepy Prémium 35 cm magas habrugós Luxury matrac: A fej, a nyak és a vállak, valamint a lábak alatt különleges, piramis alakú habréteget találunk, aminek csúcsai közel helyezkednek el egymáshoz. Ez az alakzat kiemelt kényelmet nyújt, és gyengéden masszírozza a nyakat, a vállakat és a lábakat. A csípőzóna puha, mégis jól támasztó felületén a habpiramisok csúcsai messzebb helyezkednek el egymástól, így csökkentik a fájdalmas nyomáspontokat fekvés közben a csípő területén. Nagyobb testsúllyal is ugyan úgy élvezhetjük minden jótékony hatását Prémium matracunknak, mivel 150 kg-ig terhelhető. Ha ezt a terméket választjuk akkor egy igazán rugalmas, formatartó matracra lelhetünk benne, ami a HR technológiának köszönhetően sokkal nagyobb kényelmet nyújt, mint a hagyományos hideghab ágybetétek.

Mi tudjuk hogy a tökéletes matracot fogod kapni, ha webáruházunk kínálatából rendelsz, ha azonban a kiválasztott matrac valamilyen véletlen folytán mégsem felelne meg az igényeidnek, akkor kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat kipróbálási garanciánk keretein belül.