Derítsd ki melyik az ideális matrac számodra teljesen INGYENESEN mindössze 2 perc alatt!

Szűrés
Méret
Memory réteg
Huzat típusa

Ortho-Sleepy Extra Strong 190 kg-ig

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, az Egészségesmatrac.eu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Minden matracunkra legalább 14 napos kipróbálási lehetőséget és 12 év garanciát vállalunk, a Luxus matracok esetén ez 30 napos kipróbálást és 15 év garanciát jelent!

Amennyiben bizonytalan vagy, hogy melyik matrac lenne ideális számodra, próbáld ki a matracválasztót, mindössze 2 percet vesz igénybe és garantáltan megfelelő matracot fogsz választani, ráadásul szakértő kollégáink teljesen ingyen segítenek a döntésben és a kipróbálási időn belül még így is visszaküldheted és kérdés nélkül visszafizetjük az árát.

4termék14

Extra Strong típusú matracaink az igazán nagy súllyal bíró személyeknek ideális, mivel magasságát, és tömörségét tekintve egészen 190 kg testsúlyig terhelhető személyenként.

A 4 cm memory réteg elengedhetetlen, hogy a stabil, tömör matracmagot kompenzálja, és így kényelmes alvást nyújtson használójának.

Oldalfekvőknek, gerinc vagy ízületi problémával küzdőknek, csontkopásban, csontritkulásban szenvedőknek ajánlott ez a 4 cm vastagság ahhoz, hogy tehermentesíteni tudja a kritikus testrészeket.

2 különböző huzat közül lehet kiválasztani a legmegfelelőbbet, mivel a huzatok segítenek használójának a legtökéletesebb megoldást megtalálni egészséges alvásához, pihenéséhez.

Nem találod a számodra megfelelő matracot? Hívj munkaidőben a +36-1/300-9098-as telefonszámon, vagy töltsd ki a matracválasztót!

Tudtad?

Speciális igény esetén egyedileg gyártott matracokat is készítünk!